Education courses for international students in Perth, Western Australia. Information on visas, schools, universities, English colleges and scholarships.

Vize

Avustralya'ya ülkenin doğal güzelliğinin ve rahat yaşam tarzının keyifini sürmek için tüm yıl boyunca yurtdışından insanlar gelmektedir. Vize yönetmeliğimiz, her ziyaretçinin kaldığı süreyi en iyi şekilde değerlendirmesini temin edecek şekilde tasarlanmış olup, öğrenciler ve gezginler için birkaç seçenek mevcuttur.

Hangi vizenin sizin için en uygun olduğunu değerlendirmeniz gerekmektedir; aşağıdaki bilgiler Perth'de eğitim için kaldığınız süreye karşılık doğru vizeyi aldığınızdan emin olmanız için kısa bir kılavuzdur. En güncel ve eksiksiz vize bilgileri için Göç ve Vatandaşlık Bakanlığı ile görüşmenizi tavsiye ederiz.

Tam zamanlı olarak eğitim görmek istiyorum

Avustralya'da herhangi bir eğitim kurumunda üç aydan fazla süreyle eğitim görmek için başvurup, kabul edildiğiniz takdirde Öğrenci vizesi gerekmektedir. Bu vize ile:

  • Kursunuzun süresi boyunca Avustralya'da kalabilirsiniz
  • Avustralya'ya birden fazla kez giriş yapmanıza izin verilir
  • Kursunuz oturum şeklindeyken haftada maksimum 20 saat ve programlı ders araları boyunca süre sınırlaması olmaksızın çalışabilirsiniz.
  • Size bağımlı uygun şartları haiz aile üyeleri size eşlik edebilir (koşullar geçerlidir)
  • Aile üyeleriniz haftada maksimum 20 saat çalışabilir
  • Eşiniz Avustralya'da maksimum 3 ay boyunca çalışabilir

Your Student visa application will be assessed according to your Assessment Level and the relevant evidentiary requirements, which is determined by your nationality and main course of study.

Tatildeyken eğitim görmek istiyorum

Avustralya'yı tatil veya eğlence amaçları için ziyaretiniz esnasında kısa süreli bir kursa katılmak istiyorsanız, Turist vizesi gerekmektedir. Bu vize ile:

  • 3, 6 ya da 12 aylık bir süre verilecektir
  • Maksimum 3 ay eğitim görebilirsiniz
  • Avustralya'ya bir ya da birden fazla kez girişinize izin verilir
  • Çalışmanıza izin verilmez

Çalışırken eğitim görmek istiyorum

Tatildeyken kısa süreli bir kursa katılıp, bu aktivitelerin ücretini kısa süreli istihdam suretiyle karşılamak istiyorsanız, Tatilde Çalışma vizesi gerekmektedir. Bu vize ile:

  • Tatilde Çalışma Programına katılan ülkelerden biri tarafından düzenlenmiş pasaporta sahip olmanız gerekmektedir
  • 12 aylık bir süre verilecektir
  • Maksimum 4 ay eğitim görebilirsiniz
  • Avustralya'ya birden fazla kez giriş yapmanıza izin verilir
  • Her bir işveren bünyesinde maksimum 6 ay (tam ya da yarı zamanlı) çalışabilirsiniz
  • 18 ila 30 yaşları arasında olmanız gerekmektedir

atı Avustralya'da eğitim amacıyla vize başvurusuyla ilgili daha fazla bilgi için, visit the Göç ve Vatandaşlık Bakanlığı'nı ziyaret ediniz ya da en yakın Avustralya elçiliği ile irtibata geçiniz.

NOT: Yukarıda Öğrenci, Turist ve Tatilde Çalışma vizesi ile verilen bilgiler yalnızca yol göstericidir. Vize gereklilikleri ve kapsamları başvuru sahibinin yaşına, uyruğuna ve diğer bireysel koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.